Bolaget ska bedriva styrelsearbete och konsultverksamhet avseende affärsutveckling, försäljning, organisationsutveckling samt projektledning på uppdrag, även som coachning till företag genom trendspaning och trendrapportering om konsumentbeteenden inom mat, god hälsa och livsstil, samt global parti- och agenturhandel med livsmedel
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 680 | ||
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -24 | -14 | 669 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 380 | 742 | 670 |
Årets resultat (tkr) | 380 | 742 | 670 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 852 | 2 233 | 1 663 |
Antal anställda |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 680 | ||
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -24 | -14 | 669 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 380 | 742 | 670 |
Årets resultat (tkr) | 380 | 742 | 670 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 50 | 50 | 50 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 802 | 2 183 | 1 613 |
Tillgångar (tkr) | 1 852 | 2 233 | 1 663 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 842 | 2 213 | 1 470 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 10 | 21 | 192 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 852 | 2 233 | 1 663 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 750 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 0.0% | 0.0% | 98.4% |
Soliditet | 99.5% | 99.1% | 88.4% |
Kassalikviditet | 18020.0% | 10395.2% | 840.1% |
Bolaget ska bedriva styrelsearbete och konsultverksamhet avseende affärsutveckling, försäljning, organisationsutveckling samt projektledning på uppdrag, även som coachning till företag genom trendspaning och trendrapportering om konsumentbeteenden inom mat, god hälsa och livsstil, samt global parti- och agenturhandel med livsmedel